Η Ιστοσελίδα της Ζωγραφικής

mail: zografiki@zografiki.gr

Τ-Ω

Τζένη Τσιμπισκάκη

Η Τζένη Τσιμπισκάκη ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη. Υπήρξε Αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Β. Ελλάδας. Από το 1985 έως και σήμερα διδάσκει στο εργαστήρι ζωγραφικής του Δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και σε σχολεία. Μέσα στο εργαστήρι της, βοήθησε και βοηθά ακόμα άτομα που έχουν ταλέντο στην ζωγραφική. Έχει πραγματοποιήσει 17 ατομικές και 23 ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό Έργα της υπάρχουν σε ιδιωτικές συλλογές, πινακοθήκες, μουσεία και δημόσιους χώρους, ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη.

Νίκος Τσιμπισκάκης

Οι σύγχρονες παραστατικές αντιλήψεις της ζωγραφικής του Νίκου Τσιμπισκάκη συνδέονται τόσο με την δημιουργία ενός συστήματος τόσο ευρέους φάσματος, που θα μπορούσε να μην επιβάλλει ιστορικές ιεραρχiες, και ταυτόχρονα, τόσο συγκεκριμένου, ώστε να πλησιάζει την πραγματικότητα μέσα από τους ίδιους τους όρους της. Η ιδέα της συνέχειας και της α-συνέχειας είναι χαρακτηριστικά του τρόπου με τον οποίο σκέπτεται και εργάζεται. Το γενικό κλίμα όπου τοποθετούνται αυτές οι μορφολογικές αναζητήσεις είναι σχετικό με τις αντιθετικές αυτές τάσεις στο εσωτερικό τους.

Εκτιμήσεις Έργων Τέχνης

Aναλαμβάνουμε εκτιμήσεις έργων τέχνης και πολυτίμων αντικειμένων. Οι εκτιμήσεις των έργων γίνονται σύμφωνα με τα στάνταρτ του America Association Of Appraisers και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ασφαλιστικούς ή άλλους λόγους. Για περισσότερες πληροφορίες: Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6932576570 ή μεσω e-mail. Νικόλαος Τσιμπισκάκης ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΟΥ N.Y.U. (New York University).