Η Ιστοσελίδα της Ζωγραφικής

mail: zografiki@zografiki.gr

Δημιουργώντας τέχνη με την οικογένειά σας.

Δημιουργώντας τέχνη με την οικογένειά σας.

Το να παραμένετε σε εγρήγορση ενώ εργάζεστε από το σπίτι κάθε μέρα είναι αρκετά δύσκολο, προσθέστε σε αυτό και το άγχος της κατ 'οίκον εκπαίδευσης των παιδιών σας και επιπλέον το άγχος του να έχουν αρκετό χρόνο παιχνιδιού (μακριά από τις οθόνες). Εάν ψάχνετε για μια χαλαρωτική δραστηριότητα που είναι τόσο διασκεδαστική όσο και ευεργετική για εσάς και τα παιδιά σας, η καλλιτεχνική δημιουργία είναι αυτή.

Η ύπαρξη μιας τέτοιας διεξόδου είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τα παιδιά καθώς απορρέουν από αυτή πολλά αναπτυξιακά οφέλη για αυτά. Πρώτον, είναι σε θέση να εξασκήσουν τις κινητικές τους δεξιότητες κάνοντας ελεγχόμενες κινήσεις για να δημιουργήσουν τα έργα τους. Δεύτερον, η τέχνη βοηθά στην αναπτυξιακή τους μάθηση βοηθώντας τους να εξασκήσουν κριτική μάθηση, να σχεδιάσουν έννοιες και να ακολουθήσουν αυτές τις ιδέες. Μαθαίνουν επίσης για σημαντικές έννοιες όπως το μέγεθος, το σχήμα και τη χωρική σκέψη. Τέλος, ας μην ξεχνάμε ότι η τέχνη είναι ένα επικοινωνιακό εργαλείο. Η τέχνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για να τα βοηθήσει να εκφραστούν αλλά και για να σας δώσει μια σαφέστερη εικόνα του πώς τα παιδιά σας αντιλαμβάνεται τον κόσμο. Με την ενεργή ακρόαση και την υποβολή ανοιχτών ερωτήσεων στο τέλος κάθε καλλιτεχνικής δημιουργίας, θα είστε σίγουρα σε θέση να τα γνωρίσετε καλύτερα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Filtered HTML

  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
7 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Εκτιμήσεις Έργων Τέχνης

Aναλαμβάνουμε εκτιμήσεις έργων τέχνης και πολυτίμων αντικειμένων. Οι εκτιμήσεις των έργων γίνονται σύμφωνα με τα στάνταρτ του America Association Of Appraisers και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ασφαλιστικούς ή άλλους λόγους. Για περισσότερες πληροφορίες: Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6932576570 ή μεσω e-mail. Νικόλαος Τσιμπισκάκης ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΟΥ N.Y.U. (New York University).