Η Ιστοσελίδα της Ζωγραφικής

mail: zografiki@zografiki.gr

    Είστε εδώ

Μορέλος Gallery

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1957. Με τη ζωγραφική ήρθα σε επαφή σε πολύ μικρή ηλικία και εως σήμερα δε σταμάτησα να εργάζομαι. Μελέτησα τη Βυζαντινή τεχνική και κυρίως τον Μανουήλ Πανσέληνο, όπως και τα πορτρέτα Φαγιούμ .Έκανα σπουδές σε κλασικούς καλλιτέχνες και κυρίως στον Ελ Γκρέκο.

Δημιούργησα τα εμβλήματα των Δήμων Ελευθερίου Κορδελιού και Δήμο Εχεδώρου, και έργα μου χρησιμοποιήθηκαν για το ιστορικό βιβλίο του Γ. Ποιμενίδη.

Στο δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού βρίσκονται τα πορτρέτα που ζωγράφισα των μέχρι τώρα δημάρχων και προέδρων .Πήρα μέρος σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις.

Αποκατέστησα ζωγραφικά το κατεστραμμένο ψηφιδωτό που βρέθηκε στις ανασκαφές στην Νέα Ιωνία του Δήμου Εχεδώρου παριστάνοντας την αλληγορία του ποταμού Εχέδωρου (Γαλλικού).

Έργα μου βρίσκονται σε δημόσια κτήρια και σε ιδιωτικές συλλογές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Δείτε τα Έργα

Εκτιμήσεις Έργων Τέχνης

Aναλαμβάνουμε εκτιμήσεις έργων τέχνης και πολυτίμων αντικειμένων. Οι εκτιμήσεις των έργων γίνονται σύμφωνα με τα στάνταρτ του America Association Of Appraisers και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ασφαλιστικούς ή άλλους λόγους. Για περισσότερες πληροφορίες: Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6932576570 ή μεσω e-mail. Νικόλαος Τσιμπισκάκης ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΟΥ N.Y.U. (New York University).