Η Ιστοσελίδα της Ζωγραφικής

mail: zografiki@zografiki.gr

Το ιστολόγιο του/της admin

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΣΙΜΠΙΣΚΑΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2020-2021

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των μαθημάτων για την περίοδο 2020-2021. Το εργαστήρι όλων μας ξεκίνισε και φέτος δυναμικά, σας περιμένουμε για να οργανώσουμε τα τμήματα και να γνωριστούμε.
 
Διαβάστε το στην Ζωγραφική

Μεγάλοι καλλιτέχνες & μικροί δημιουργοί

Μεγάλοι καλλιτέχνες & μικροί δημιουργοί

H Myrό Gallery σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης “Μεγάλοι καλλιτέχνες & Μικροί δημιουργοί” την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 στις 20.00 το βράδυ.

Διαβάστε το στην Ζωγραφική

Moscow and London to exchange greatest portraits

The National Portrait Gallery and the State Tretyakov Gallery are marking their 160th anniversaries by loaning treasures.

Διαβάστε το στην Ζωγραφική

Τέχνη-επιστήμη: ένα αναπόφευκτο διαζύγιο;

Τόσο οι επιστήμονες όσο και οι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν τις νοητικές τους ικανότητες, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους για να περιγράψουν τον κόσμο που τους περιβάλλει.

Διαβάστε το στην Ζωγραφική

Βρέθηκε κλεμμένος πίνακας του Ματίς

«Ο Κήπος» εκλάπη από το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Στοκχόλμης το 1987

Στο Έσεξ εντοπίστηκε πίνακας του Γάλλου Ανρί Ματίς, ο οποίος είχε κλαπεί το 1987 από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Στοκχόλμης.

Διαβάστε το στην Ζωγραφική

Εκτιμήσεις Έργων Τέχνης

Aναλαμβάνουμε εκτιμήσεις έργων τέχνης και πολυτίμων αντικειμένων. Οι εκτιμήσεις των έργων γίνονται σύμφωνα με τα στάνταρτ του America Association Of Appraisers και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ασφαλιστικούς ή άλλους λόγους. Για περισσότερες πληροφορίες: Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6932576570 ή μεσω e-mail. Νικόλαος Τσιμπισκάκης ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΟΥ N.Y.U. (New York University).